HOME VACATURES

In Spijkenisse, gemeente Nissewaard, verzorgen wij voor de aan ons grenzende bedrijfsgebouwen alle facilitaire zaken. Meer en meer bedrijven besteden al geruime tijd de eigen schoonmaak uit en nu zijn ook de bedrijfsrestaurants aan het overstappen op cateringbedrijven waarbij er steeds meer kant en klare maaltijden en voorverpakte levensmiddelen worden geserveerd. Wij als familiebedrijf hanteren een andere filosofie en vinden het van belang dat naast verse bereiding met name er een huiselijke sfeer moet hangen. Onze standaarden op het gebied van hygiene en kwaliteit zijn wel hoog, echter dat bereik je wel door met mensen om je heen te werken welke een onderdeel zijn van.

Gezien de gestage groei van de door ons te verzorgen bedrijven zijn wij op zoek naar twee of drie nieuwe medewerk(st)ers om ons facilitair team van vijf enthousiaste collega’s te komen versterken.

Functie #1
Facilitair enthousiasteling. (part of full time)

Onze klanten en collega’s vinden het fijn als zij een schone werkplek hebben bij aanvang van hun dag. Wij zoeken dan ook een medewerker die buiten kantooruren er voor zorg kan dragen dat de koffieautomaten worden ondergouden en zijn bijgevuld met verse bonen, de vaatwassers draaien om er voor te zorgen dat er schone kopjes zijn, alle ruimtes schoon te maken, en tijdens kantooruren kan assisteren in het bedrijfsrestaurant met alle voorkomende werkzaamheden welke daar bij horen.

De functie is full time, echter part-time is ook bespreekbaar. De werktijden liggen in princiepe tussen 07:00 en 21:00 waarbij er ruimte is om gezamenlijk een rooster te bepalen.

Functie #2
Keukenprins(es) (full time)

Je hebt ervaring in de catering, bij voorkeur binnen een bedrijfsrestaurant, of je bent een echt natuurtalent aangaande het bereiden van verse maaltijden. Je pakt dingen gauw op: je bent gewend om met recepten te werken, of nog beter, je bent een echte keukenprins(es) en niet bang om creatief te zijn met eten. Je bent representatief en klantvriendelijk: je bent immers de gastvrouw/gastheer. Daarbij ben je op de hoogte van de HACCP-normen, en bereid om een cursus te volgen indien deze kennis niet afdoende blijkt. Daarnaast ben je flexibel: werktijden liggen tussen 08.00 - 18.00 maar bij vakantie en/of ziekte dien je te kunnen bijspringen in allerhande werkzaamheden waarbij de werktijden tussen 07:00 en 21:00 kunnen liggen. Bij voorkeur woon je ook in de buurt van Nissewaard aangezien je soms vroeg moet beginnen.

Werkzaamheden:
Primair:
• Voorbereidingen treffen in de keuken. Denk hierbij aan het (af)bakken van broodjes, maken van salades soepen en maaltijden, alles vers.
• Met name gedurende de lunch bereiden van allerlei variaties van eieren, bakken van diverse maaltijdsnacks, diverse sandwiches.
• Er zorg voor te dragen dat je keuken ten alle tijden op en top inorde is.

Secundair:
• Je collega’s helpen met netjes houden van het bedrijfsrestaurant,
• Het aanvullen van de automaten,
• Kassawerkzaamheden,

Aanbod
Een leuke functie binnen een gemoedelijk en hardwerkend team waarbij jij verantwoordelijk bent over de keuken. Op den duur kan je veel zaken naar je eigen hand gaan zetten, zolang het maar past bij de visie en filosofie van het bedrijf.

Interesse? Stuur je CV met motivatie naar IBDL BV, t.a.v. mevrouw M. Stimac, Boyleweg 10, 3208 KA Spijkenisse of per e-mail naar
*Vermeld om welke vacature het gaat!, Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld